Vesti

Incident u Donjoj Budrigi

Jedna osoba je zadobila povrede nožem u predelu vrata tokom tuče u lokalnoj prodavnici u Donjoj Budrigi kod Gnjilana, potvrdila je policija. Porparol Kosovske policijske službe za region Gnjilana Ismet Hašani, u izjavi za Laser radio, kaže da je policija izvršila uviđaj i da je osoba koja je izvršila napad u bekstvu. “Do incidenta je došlo kada je napadač napao žrtvu S. M i naneo mu telesne povrede, a nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu. Po naredbi javnog tužioca slučaj se predaje sudu radi dalje istrage”, kazao je Hašani. Povređenom S. M. je prva pomoć pružena u ambulanti u Pasjanu, a nakon toga je prebačen je u bolnicu u Gracanici gde su povrede sanirane.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017