Vesti

Gnjilane: U pucnjavi ubijen kosovski Albanac

Jedna osoba je ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi kod sportske hale u Gnjilanu. Kako javlja Laser radio iz Pasjana, nepoznate osobe su sinoć u Gnjilanu pucale na vozilo u pokretu i tom prilikom jedan kosovski Albanac je ubijen, a drugi ranjen. Portparol Kosovske policijske službe za region Gnjilana Ismet Hašani izjavio je da policija istražuje moguće motive napada koji su za sada nepoznati. "Jedna osoba je izgubila život, a jedna ranjena i nije životno ugrožena kada je sinoć iz vatrenog oružja pucano na džip marke BMW, kosovskih registracija, koji smo pronašli na licu mesta", rekao je Hašani. Hašani je dodao da je istraga u toku i da povodom ovog incidenta još niko nije uhapšen. Pored ovog incidenta, u Gnjilanu je juče teške povrede nanete hladnim oružjem zadobila jedna osoba. Pocinilac ovog napada je uhapšen i preveden saopštila je KPS.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017