Vesti

KPS: Ne znamo da je Azem Sulja uhapšen

„Za sada mi ne znamo da je Azem Sulja uhapšen“ kazao je u izjavi za KIM radio portparol KPS u Prištini Baki Keljani. „Na pojedinim agencijama videli smo vest da je Sulja uhapšen, međutima ta informacija nije tačna“, rekao je Keljani. Na pitanje da li je Euleks policija uhapsila Azema Sulju portparol Keljani kaže: „Povodom ove infrormacije KPS je kontaktirala i Euleks, od kojih smo dobili odgovor da nemaju takva saznanja“. Pojedini mediji objavili su danas da je Kosovska policija uhapsila Azema Sulju, zbog navodne uloge u seriji političkih ubistava u zadnjih 10 godina na Kosovu. Azem Sulja potpredsednik je Demokratske partije Kosova, na čijem čelu se nalazi Hašim Tači. Tokom sukoba 1998-99 bio je član glavnog štaba OVK-a.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017