Vesti

Zbog kvara na mreži slab signal 063 i 064 mreže

Zbog kvara na mreži signal 064 i 063 mobilne telefonije od juče je jako slab na Štrpcu i centralnom Kosovu, potvrdio je za KIM radio koordinator izvršne jedinice Telekoma na Kosovu i Metohiji Ilija Ivanović. Ivanović je precizirao da se kvar nalazi na mreži na relaciji između Kosovske Mitrovice i Sušice. Prema njegovim rečima ekipe su na terenu i kvar će biti otklonjen u toku dana. Iz Telenora poručuju da signala 063 nema zbog prekida u napajanju strujom baznih stanica koje se nalaze u Gnjilanu i Gračanici. Oni nisu mogli da preciziraju kada će kvar biti otklonjen.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017