Vesti

KPS nema informaciju o pronalasku još jednog tela u Tisi

Štampa u Prištini jutros je prenela da je u Tisi pronađeno još jedno telo neidentifikovane osobe za koju se pretpostavlja da je iz grupe kosovskih Albanaca koji su se utopili sredinom meseca. To je, prema pisanju medija, šesto telo pronađeno u reci. Telo su u sredu, oko 18 časova, pronašli ribari u pojasu između Zrenjanina i Novog Bečeja. Portparol KPS policije u Prištini, Baki Keljani, nije mogao ni da potvrdi ni da demantujue vest o pronalasku još jednog tela u Tisi rekavši da “policija na Kosovu veoma teško dolazi do informacija”. On je KIM radiju kazao da KPS policija nije uhapsila ni jednu osobu povodom ovog slučaja. “ Do sada nemamo ni jednog uhapšenog osim što smo imali jednu osobu koja je, kao mogući svedok, dala izjavu policiji nakon čega je puštena kući”, rekao je Keljani KIM radiju.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017