Vesti

K. Mitrovica: U napadu lakše povređen Albanac

Jedan kosovski Albanac (63) zadobio je lakše telesne povrede kada je juče fizički napadnut od strane 3 nepoznata lica u severnom delu Kosovske Mitrovice. Napad se dogodio juče popodne u ulici Kralja Petra I, rekao je Kontakt Plus radiju, portparol Kosovske policijske službe (KPS), Besim Hoti. “Žrtva ovog napada zatražila je pomoć u bolnici u južnom delu grada i po lekarskim nalazima radi se o lakšim telesnim povredama u predelu lica i glave”, rekao je Hoti. Prema njegovim rečima za sada nema osumnjičenih za ovaj napad i istraga o ovom slučaju je u toku.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017