Vesti

Ubijen kosovski Albanac u južnom delu K. Mitrovice

Kosovski Albanac star 35 godina ubijen je sinoć oko ponoći, u svom lokalu u južnom delu Kosovske Mitrovice, saznaje KIM radio. Prema rečima porparola KPS-a za mitrovački region Besima Hotija na njega je pucano iz vatrenog oružja, a žrtva je na licu mesta preminula. “Bezivotno telo ubijenog prebačeno je u Prištinu na odeljenje sudske medicine. Policija je uzela izjave od dva svedoka, a istraga je u toku”, rekao je Hoti. On je dodao da su istražne jedinice izvršile uviđaj na mestu događaja, zajedno sa okružnim javnim tužiocem, kao i da su preduzete sve mere kako bi se obezbedilo mesto zločina i prikupili dokazi tog kriminalnog dela.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017