Vesti

KPS istražuje motive napada na kuću Todorovića u Cernici

Portparol Kosovske policijske službe (KPS) u Gnjilanu, Ismet Hašani, rekao je za KIM radio da policija istražuje motiv sinoćnjeg napada na porodičnu kuću Todorovića u Cernici. “Niko nije povređen, dok je manja materijalna šteta pričinjena na krovu objekta koji se nalazi pored kuće. Regionalna istražna jedinica Gnjilana uključena je ovaj slučaj kako bi se što pre saznalo nešto više o motivima ovog napada”, kazao je Hašani. Na porodičnu kuću Milorada Todorovića u Cernici kod Gnjilana sinoć oko 21 i 30 h bačena je bomba. U trenutku napada, u kući je bio samo Miloradov otac Slobodan koji je ostao nepovređen.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017