Vesti

U pucnjavi kod Lipljana jedan mrtav

U pucnjavi kod sela Veliko Ribare kod Lipljana ubijena je jedna, a ranjeno devet osoba. Portparol KPS-a Arber Beka u izjavi za KIM radio je kazao, da je u pitanju obračun porodica Hoti i Durići koje su bile u svađi. „Incident se dogodio sinoć u 20 sati. Ukupno je ranjeno deset osoba, ali je jedna kasnije podlegla povredama“, kazao je Beka. Incident je počeo u kombiju, ali je vozač, pošto su stvari počele da izmiču kontroli zaustavio vozilo, pa se obračun porodica Hoti i Durići nastavio i na ulicama. Beka je kazao da je policija u pretresu njihovih kuća koji je izvršila nakon incidenta pronašla jedan pištolj i dosta municije. Pripadnici KPS-a su od jutros raspoređeni i u prištinskoj bolnici, jer se među ranjenima nalaze i navodni krivci za ovu tragediju. U vezi ovog incidenta uhapšene su tri osobe.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017