Vesti

Dr Jakovljević: Prioritet poboljšanje rada i zapošljavanje radnika

Novoimenovani direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Jakovljević izjavio je danas da će mu prvi koraci i prioritet u radu biti da Zdravstveni centar poboljša kvalitet rada. “Razgovaraćemo sa Vladom Srbije da nam omogući da budemo izuzeti iz ove zabrane prijema novih radnika kako bismo uposlili određen broj ljudi koji su završili školu a koji čekaju na posao”, izjavio je Jakovljević Kontakt plus radiju. Dr Milan Jakovljević imenovan je juče na sednici Vlade Srbije za direktora Zdravstvenog centra i on je na tu dužnost zamenio Marka Jakšića. Jakšić je smenjen na predlog ministra zdravlja Tomice Milosavljevića.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017