Vesti

Meštani Orahovca dobili struju, Velika Hoča i dalje u mraku

Meštanima Gornjeg dela Orahovca uključena je struja nakon plaćanja računa u iznosu od 26 evra po domaćinstvu, dok su stanovnici Velike Hoče i dalje u mraku jer nisu uplatili traženi iznos, javlja Fokus radio. Meštani gornjeg Orahovca su na poziv predsednika lokalne samouprave Milorada Šorića i direktora kancelarije za zajednice Slaviše Kolašinca, na sastanku održanom pre dva dana, platili radnicima KEK-a račun u iznosu od 26 evra i struja im je uključena u petak uveče. U Velikoj Hoči i dalje nema električne energije jer plaćanje računa, koje traži KEK, još nije obavljeno.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017