Vesti

Nepoznata lica pretukla Stojanku Vasić iz sela Straža

Stojanku Vasić iz sela Straža, nadomak Gnjilana, pretukla su noćas u njenoj kući nepoznata lica, potvrdio je za KIM radio portparol KPS-a za region Gnjilana Ismet Hašani. “Pripadnici KPS-a otišli su na mesto događaja i pronašli pretučenu ženu starosti oko 60 godina. Nepoznati počinioci uzeli su od žrtve 50 evra. U kući se tada nalazila još jedna žena. Naša jedinica je tokom uviđaja pronašla u kući oko 11 000 evra, tako da ne možemo da kažemo da je motiv napada pljačka”. Portparol KPS-a za region Gnjilana je kazao da je Stojanka sinoć odmah bila prebačena u Šilovo i u ambulanti joj je ukazana prva pomoć. Hašani dodaje da za sada policija nije uhapsila ni jedno lice odgovorno za napad na Stojanku Vasić iz sela Straža ali da se za počiniocima traga.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017