Vesti

Vitina: Korisnici Telekoma nakon više od mesec dana prekida ponovo dobili signal

Nakon više od mesec dana korisnici MTS-a u vitinskoj opštini dobili signal na svojim mobilnim telefinima, javlja Klokot radio. Nakon što je izmiren račun za utrošenu električnu energiju radnici KEK-a su danas priključili napajanje strujom antenski stub koji se nalazi u selu Vrbovac. Kako je javio Klokot radio, radnici KEK-a su pre mesec dana iskljucili struju zbog neplaćenih računa. Ilija Ivanović direktor Telekoma za Kosovo i Metohiju kaže da je razlog što nije bilo signala na mobilnim telefonima tehničke prirode „Razlog je zato što nisu redovno dostavljali fakture, dok se sve to objedinilo, dok su pronašli kurs, srednji kurs... , “ Ivanović je obećao da se ovakvi problemi u buduće neće ponavljati. U ovom delu Telekom ima veše od 2000 pretplatnika.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017