Vesti

Dragaš: Požar u fabrici tekstila

U fabrici tekstila Rema-Tex u Dragašu, juče je u 16 i 45h, izbio požar, saznaje KIM radio. Portparol Kosovske policijske službe Arben Beka potvrdio je da se ovaj incident dogodio, naglasivši da nema povređenih. “U požaru nije niko povređen, ali je načinjena veća materijalna šteta”, rekao je Beka, dodavši da su jedinice KPS policije i vatrogasaca, odmah izašle na mesto događaja. Portparol KPS-a navodi da tokom požara u fabrici nije bilo radnika, kao i da se za sada ne zna da li je požar u fabrici textile Rema- Tex u Dragašu podmetnut, što će se znati nakon istrage koja je u toku.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017