Vesti

Eksplozija ispred zgrade ICO-a u Prištini

Ispred zgrade Međunarodne civilne organizacije (ICO), u Prištini, oko 17 časova i 30 minuta, eksplodirala je još uvek nepoznata naprava, potvrdio je za KIM radio portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani. “Povređenih nema, a pričinjena je manja materijalna šteta. Stakla prozora na prvom spratu zgrade su polomljena. Još uvek ne znamo o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi ali znamo da nije u pitanju ručna granata”, kaže Eljšani. On je kazao da zaposleni nisu bili u zgradi u trenutku kada je naprava eksplodirala. Portparol KPS-a je kazao da se policija trenutno nalazi na licu mesta i da vrši uviđaj.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017