Vesti

Ubijen pripadnik Kosovske policijske službe

Pripadnik Kosovske policijske službe A. B. pronađen je mrtav u svom stanu u južnom delu Kosovske Mitrovice, a njegova supruga je privedena na saslušanje, saopštila je danas Kosovska policijska služba. Prema rečima Besima Hotija portparola policije za region Kosovske Mitrovice, pripadnik policije je preminuo od posledica ranjavanja vatrenim oružjem i da se još uvek ne zna da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo. „Žrtva je pronađena bez znakova života a pored njega je pronađen i službeni pištolj za koji se veruje da je bio korišćen u ovom slučaju“, kazao je Hoti, dodajući da je žena žrtve privedena na saslušanje. Javni tužilac je zatražio da se telo transportuje u instituciju u Prištinu na autopsiju kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo. Izvori iz policije preneli su da je ubijen Albert Belopoja i da se sumnja da je ubistvo usledilo nakon sukoba u porodici.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017