Vesti

Pomoravlje: Tuča na sednici okružnog odbora G17+

Na poslednjoj sednici okružnog odbora stranke G17+ za Kosovsko Pomoravlje, održanoj u selu Pasjane, došlo je do previranja i tuče u kojoj su učestvovala dva člana najužeg rukovodstva ove stranke. Do tuče je došlo između predsednika ove stranke Dragana Nikolića i člana glavnog odbora za osovsko Pomoravlje, Predraga Stojiljkovića. Kako radio Klokot javlja, pozivajući se na nezvanične izvore, do sukoba je došlo zbog pozicija u stranci i preraspodele radnih mesta. Stojiljković smatra sebe oštećenim za šta optužuje predsednika svoje stranke. „Dragan Nikolić me je prvo verbalno napao nazivajući nas, iz vitinske opštine, običnim ljigavcima. Zatim je i fizički nasrnuo na mene i udario me dva puta rukom u predelu levog ramena i po desnoj strani lica. Tada je pretio otkazom mom bratu, Ivanu Stojiljkoviću, šefu filijale Zavoda za zapošljavanje“, kazao je Stojiljković. Nakon incidenta Stojiljkoviću su u Domu zdravlja u Vranju ustanovljene lakše telesne povrede, a on je Nikolića prijavio MUP-u u Vranju i najavio da će pokrenuti tužbu protiv njega pred okružnim sudom. Dragan Nikolić, predsednik stranke G17+ za Kosovsko Pomoravski okrug i sadašnji načelnik ovog okruga, kaže da je došlo „do neke polemike ali da to nije bilo ništa strašno. Ja nemam komentar na to i mislim da je smešno pričati o tome a ako on ima nešto da kaže to je njegova stvar“, kaže Nikolić.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017