Vesti

M. Trajković: Očekujem pobedu demokratije

Predsednik Srpskog pokreta otpora Momčilo Trajković je kazao da na izborima očekuje pobedu demokratije. “Smatram da pobeda treba da bude efikasna u smislu čuvanja i očuvanja naših nacionalnih i državnih interesa koji podrazumevaju i integraciju u Evropu. ” Trajković kaže da iako su ingerencije predsednika određene Ustavom Srbije, od njega se očekuje da sačuva celovitost zemlje. “Jako je važno da se sačuva celovitost Srbije, da se ekonomski Srbija podigne, jer ovakva kakva jeste ona ne može da brani svoje interese i očekujem integraciju prema Evropi, jer bez integracije Srbija ne može ništa od ovoga da ostvari, ” kazao je Trajković.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017