Vesti

Priština: Popust u hotelu AFA do nezavisnosti

Prištinski hotel AFA, gostima koji dolaze iz zemalja koje podržavaju nezavisnost Kosova, nudi 20 odsto popusta za svoje usluge. “Ideja se javila pre nedelju dana i odmah se krenulo sa realizacijom” kaže za KIM radio, menadžer ovog hotela, Redžep Mehija. Na ovaj način, navodi Mehija, “želeli smo da i mi kao hotel, damo svoj doprinos nezavisnosti. Ovaj popust će biti važeći sve dok Kosovo ne dobije nezavisnost”, objašnjava Mehija i dodaje da je za sada reakcija gostiju, veoma povoljna. U ovu kampanju uprava hotela je dosta uložila. Od velikih bilborda na prilazima gradu, pa do putokaza širom grada, koji pomažu da se do njega lakše dođe, stoji veliki natpis “NEZAVISNOST, hotel AFA je spreman”. Inače, cene soba u ovom luksuznom hotelu kreću se od 85 pa do 120 evra za jedno noćenje.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017