Vesti

Gojbulja: Dušan Perić napadnut kamenicama na njivi

Dušana Perića iz Gojbulje kod Vučitrna je napalo troje albanskih tinejdžera dok je obrađivao svoju njivu. Besim Hoti, potparol KPS za region Mitrovice, u izjavi za Kim radio kaže da se napad dogodio sinoć oko 18 i 30 časova. Redovnu policijsku patrolu o ovom incidentu je, po rečima Hotija izvestio predstavnik sela Gojbulja. “ Žrtva je zadobila telesne povrede na glavi od kamenica. Prema izjavi ostećenog, napalo ga je troje dece koji su u blizini čuvali stoku”, kaže portparol KPS-a. On je dodao da je policija privela troje maloletnika od četrnaest, petnaest i šesnaest godina, koji su nakon davanja izjave odmah pušteni, jer nisu priznali da su kamenovali Dušana Perića. Žrtva je nakon incidenta prebačena u bolnicu u Severnoj Mitrovici gde su joj konstatovane lakše telesne povrede. Besim Hoti je takođe rekao da je istraga o ovom slučaju u toku.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017