Vesti

Novinari posetili mesto zločina

Ekipa novinara «Glasa juga» i «KIM» radija posetila je jutros mesto gde se sinoć nešto pre ponoći dogodio zločin u kom su stradala dva mladića, a jedane teže ranjen. “Na putu koji kreće prema Štrpcu nismo zatekli nikog na licu mesta, sem jedne policijske trake. Novinari koji su se tu zatekli mogli su da vide čauru od automatskog oružja koja je ostala nakon istrage, što svedoči o intenzitetu te istrage i o svemu što se večeras na tom putu dešavalo”, rekao nam je glavni i odgovorni urednik «Glasa juga» i «KIM» radija Živojin Rakočević.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017