Vesti

Miodrag Mitić pretučen dok je čuvao stoku

Nepoznati napadači pretukli su danas oko podneva Miodraga Mitića [70] iz sela Livađe, kod Lipljana, dok je čuvao stoku u blizini magistralnog puta Priština-Skoplje. Mitića su rođaci prevezli u Gračnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Direktor bolnice 'Simonida' Dragan Perić u izjavi KiM radiju kaže da je Mitić u tu zdravstvenu instituciju doveden u besvesnom stanju, sa teškim povredama glave i noge. “Primljen je sa jakim bolovima u predelu trbuha, desnog kolenog zgloba i desnog slabinskog predela. Pacijent je izgubio svest prilikom tog fizičkog napada i ne može da se seti svih događaja koji su se desili u toku same povrede i nakon povrede. Gubitak svesti se klasifikuje kao teška telesna povreda. Trenutno zdravstveno stanje pacijenta je stabilno”.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017