Vesti

Nepoznata lica pucala na automobil Bobana Ničića

Jutros oko dva sata nepoznata lica pucala su na automobil kojim je upravljao Boban Ničić(20) iz Donje Brnjice. Pucnjava se dogodila pet stotina metara od Donje Brnjice, na putu između “Gazimestana” i tog sela. U trenutku pucnjave u aotomobilu su pored Bobana bili Bojan Ristić(20) i Boban Miladinović (17). Poveređenih nije bilo. U izjavi za KIM radio Boban Ničić opisuje jutrošnji incident. “Vraćali smo se iz Gračanice. U kolima smo bili nas trojica. Ispred nas su bila jos 3 automobila, gde su bili naši drugovi, oni su već ušli u selo, a ispred mog auta izašla su dva mladića. Jedan je bio naoružan, video sam mu pištolj. Stao je ispred auta, ja nisam hteo da stanem već sam krenuo ka njemu, on se malo povuko u levu stranu i počeo je da puca. Tri hica je ispalio i sva tri su pogodila u moje vozilo. Kada smo stigli u selo pozvao sam policiju. Oni su na licu mesta pronašli jednu čauru od pištolja. Napadači su bili mladi momci, ovaj koji je pucao imao je na sebi plavu jaknu i kapuljaču na glavi“, kaže Ničić.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017