Vesti

U selu Stanišor kod Gnjilana pucano na dvojicu mladića

Na dvojicu srpskih mladića iz Stanišora kod Gnjilana, Ivana Jovanovića i Bojana Đekića sinoć je oko 21:30 čas pucano iz vatrenog oružja. Na njih su, iz susedne mahale Starlovica, ispaljena četiri hica od strane za sada nepoznatih lica. Povređenih na sreću nije bilo. Slučaj je prijavljen Kosovskoj policijskoj službi, koja je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj. Predstavnik za medije pri KPS policiji u Gnjilanu Naser Ibrahimi potvrdio je da je do incidenta došlo i da ništa više ne može reći jer je istraga u toku. Ibrahimi je dodao da se pre svega traga za čaurama.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017