Vesti

Slađan Ilić demantovao da je sa porodicom napustio zemlju

Bivši predsednik opštine Štrpce Slađan Ilić demantovao je za KIM radio informaciju da je sa porodicom napustio zemlju. List ”Dnevnik” je u subotu objavio, a B92 preneo da je bivši predsednik Slađan Ilić, koji je pretučen u Beogradu, napustio Srbiju sa porodicom. ”Ja ću demantovati tu informaciju, koju je televizija B92 emitovala, da sam ja nezadovoljan tokom istrage napustio zemlju, da kažem da nisam napustio zemlju a jesam trenutno u inostranstvu”, kazao je Ilić. On je za naš program rekao da je pre dve nedelje otišao na odmor posle više od dve godine napornog rada i da se trenutno nalazi kod svojih prijatelja. Nisam napustio zemlju i ja ću se vratiti vrlo brzo, kaže Ilić. Da podsetimo Ilić je u Beogradu napadnut 3 novembra, nekoliko sati posle sastanka kandidata Srpske liste sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, a povodom kosovskih izbora. Policija do danas nije saopštila ko je napao Ilića. ”Ja sam u kontaktu sa ljudima koji vode tu istragu, ali oni nisu mogli telefonom da mi saopšte šta se dešava i dokle se stiglo. Rekli su da ima napredka, a kad se budem vratio u zemlju videću dokle se stiglo”, kaže Ilić.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017