Vesti

Milan Ivanović: Nezabeležen rezultat u izbornim procesima

Šef antiizbornog štaba iz Kosovske Mitrovice Milan Ivanović izjavio je da izbori protiču u skladu sa njhovim očekivanjima što još jednom dokazuje koliku podršku u srpskom narodu ima predsednik Tadić, a koliko Srpska pravoslavna crkva. “Mislim da je ovakav rezultat do sada nezabeležen u izbornim procesima i to je najbolji pokazatelj o nekoj politici koja je do sada vođena». Oni koji su pozvali na ove izbore su vrlo neodgovorni i na taj način su pokušali da razbiju jedinstvo koje postoji među Srbima, što ovi izbori pokazuju kazao je Ivanović. “Nadam se da će ovaj dan svakako pokazati jedno preko potrebno jedinstvo i da ćemo konačno moći da radimo na jedan ozbiljniji i odgovorniji način, i da će se pitanjem Kosova i Metohije baviti pravi predstavnici, i naroda i vlasti”. Kakav god izborni rezultat bude, mi znamo da su Srbi pobednici na ovim izborima, a jedina mogućnost, jedini naš inters je bio da ne izađemo na izbore i ljudi su to zaista shvatili jer žive ovde u teškim prilikama, oni razumeju kada oni treba nešto da urade i to neodazivanje na izbore pokazuje kakvi su njihovi zahtevi i kakvo je njihovo mišljenje, kazao je šef antiizbornog štaba iz Kosovske Mitrovice.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017