Vesti

U Goraždevcu pucano na Marka Petrovića

Juče je u Goraždevcu pucano na Marka Petrovića koji je prevozio seno sa njive. On kaže da su meci ispaljeni iz vatrenog oružja, prošli iznad njegove glave dok je vozio traktor. U KPS-u kažu da je juče ispaljeno oko tri rafala iz pravca sela Romune i Zahač, ali da policiji nije stigla bilo kakva prijava da je pucano na bilo koga. Kako za KIM radio javlja novinar radio Goraždevca provokacije sa Albanske strane su svakodnevne. On kaže da su albanci pre nekoliko dana, na samom ulazu u Goraždevac zapalili seno Blagoju Miljanoviću.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017