Vesti

U Gračanici se dogodio strašan zločin, izjavio za KIM radio Štefan Feler

Komesar UNMIK policije na Kosovu i Metohiji Štefan Feler obišao je u Gračanici mesto gde je jutros ubijen Dimitrije Popović. On je za KIM radio potvrdio da je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih i da je istraga u toku. ”Noćas smo imali strašan zločin. Brutalno je ubijen mladi kosovski Srbin, ali takođe mogu da vam kažem da sam odmah bio obavešten i imamo informaciju o osumnjičenima, rekao je Feler. ”Pripadnici KPS-a su postavili kontrolne punktove u Prištini i bližoj okolini i uhvatili smo dvojicu osumnjičenih”, kazao je on. Feler nije želeo da saopšti imena uhapšenih rekavši da je istraga u toku. Odgovarajući na pitanje da li će podneti ostavku zbog ovog ubistva, komesar UNMIK policije je kazao ” Ne želim da komentarišem priču koju stalno slušam, ja radim svoj posao onako kako mislim da je najbolje.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017