Vesti

Ivana Jordan pevala u Gračanici

U velikoj sali Doma kulture u Gračanici u organizaciji Omladinskog kreativnog centra, fondacije „Zrak“ i podršku Ministarstva za Kosovo i Metohiju sinoć je održan koncert kantautorke Ivane Jordan.

Gotovo tri stotine posetilaca imalo je priliku da uživa u dvočasovnom programu i izvođenju numera od prvog do poslednjeg Ivaninog albuma. Kako prenosi Radio Gračanica, posebno za ovu priliku, promovisan je novi singl. Kod Ivane Jordan, koja je autor muzike i teksta novog singla, primetna je i promena u njenom vizuelnom identitetu a Ivana za radio Gračanicu otkriva da je za to najzaslužnija njena nova saradnja sa kreatorkom Aleksandrom Lekić i modnom kolekcijom „Shock Look “ iz Beograda. „Divni su utisci. Ja se prosto nadam da sam neke emocije koje imam u sebi iznela i ovde izlila sebe u svojim pesmama, svim ljudima koji su to primili. Na kraju koncerta bila je neka gradacija koja govori da su se ljudi lepo proveli, što je meni jako drago. Divno je upšte pevati „čoveku“ ali posebno deci. Obradovala sam se kad sam videla toliko divne dece, tako da sam se najiskrenije radovala svemu, i tom, mom prvom dolasku na Kosovu“. “Nema lepše podrške i nagrade nego da publika prati jednog umetnika od početka do kraja koncerta, što se u ovom slučaju ostvarilo. Tu nagradu duboko u srcu nosim za Beograd i dugo će mi ostati u sećanju“, kazala je Ivana. Ivana Jordan večeras će održati koncert u Leposaviću.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017