Vesti

Deca iz opštine Priština na “Krosu kroz Srbiju”

Mališani predškolske ustanove i učenici osnovnih škola sa područja Skupštine grada Priština učestvovaće na “Krosu kroz Srbije” koji već tradicionalno organizuje Radio televizija Srbije.

Kako je saopšteno iz Skupštine grada Priština, kros će se održati sutra u 10 sati, na putu Gračanica -Laplje Selo. U vreme odžavanja krosa ova deonica puta biće zatvorena za saobraćaj, pa se građani mole da koriste alternativne putne pravce. Organizatori krosa su Ministrastvo za prosvetu Republike Srbije i gradska uprava za obrazovanje Skupštine grada Priština.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017