Vesti

Gračanica: Mirno u novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć, u regionu Gračanice, protekla mirno i bez incidenata.

Zamenik komandira policijske stanice u Gračanici, Rama Krueziju, kazao je za KIM radio da je nova godina dočekana uz pucnjavu pirotehničkih sredstava i da nije bilo pucnjave iz vatrenog oružja. „Sve je proteklo u najboljem redu. Novogodišnja noć je prošla bez saobraćajki i kažnjavanja zbog neregularnosti, nije bilo privođenja, svađa i tuča“, istakao je Krueziju. On je dodao da su nepoznati počinioci obili jednu kuću u Ajvaliji, ali da je istraga o tom slučaju u toku. Mirno je bilo i na ginekološkom odeljenju bolnice Simonida u Gračanici. U novogodišnjoj noći ovde nije rođena nijedna beba.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017