Vesti

SLS nastavlja kampanju i predstavljanje rezultata rada

Obilaskom srpskih sredina širom Kosova i Metohije Samostalna liberalna stranka nastavlja predizbornu kampanju.

Sinoć je u Donjoj Gušterici ova politička partija predstavila svoje kandidate i program u okviru predizbornih aktivnosti za parlamentarne izbore na Kosovu. ’Samostalna liberalna stranka je jedina ozbiljna politička partija Srba na Kosovu i mi kao ozbiljni ljudi smo spremni da preuzmemo odgovornost i u buduće kao što smo i dosada činili. U nedelju 12. decembra samo jednim potezom olovke glasajući za broj 38 i SLS svoj glas dajete za sigurnu budućnost za sve, ’ kazao je predsednik stranke Slobodan Petrović sinoć u Donjoj Gušterici. Kandidate za poslanike u Skupštini Kosova i program partije SLS je juče predstavila i u Drajkovicu u Domu kulture koji je renovirala ove godine opština Štrpce. ’ Prošle godine smo u kampanju za  lokalne izbore krenuli iz Drajkovca upravo iz ovog Doma kulture koji je tada bio u katastrofalnom stanju. Obećali smo vam da ćemo Dom renovirati i dato obećanje ispunili. To je upravo još jedan u nizu razloga da nam verujete’, rekao je gradonačelnik Štrpca Bratislav Nikolić. I na skupu u Drajkovicu govorio je predsednik stranke Slobodan Petrović koji je juče sa ministrom Rašićem obišao stanare zgrada koje su izgrađene za raseljene u Lapljem Selu. SLS i danas nastavlja izbornu kampanju. Kandidat za poslanika u Skupštini Kosova, Petar Miletić, odgovaraće danas na novinarska pitanja u press centru u Gračanici. Predsednik stranke Slobodan Petrovic, danas će kako je najavljeno iz SLS-a otvoriti novoizgradjeni put u selu Grizine kod Kamenice a zatim ce biti puštena u rad i kanalizacija u Berivojcu. Predstavnici SLS razgovaraće sa građanima na tribinama koje će biti održane u Badovcu (14 časova) i u Gotovuši (19 časova).

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017