Vesti

KPS: Na mestu incidenta staklo sa otiscima

Nakon pretraživanja terena, na putu Janjevo – Sušica, na mestu gde se u četvrtak dogodio fizički napad na M. L. policija je pronašla parče slomljenog stakla od žmigavca sa otiscima prstiju.

U saopštenju policijske stanice u Gračanici navodi se da je teren pretraživan nekoliko sati i da je policija parče stakla sa otiscima pronašla van asfaltnog puta. „Pronađeno je parče slomljenog stakla od žmigavca, na njemu ima otisaka prstiju, tako da ćemo nakon labaratorijske analize imati pravilniju sliku kako se to parče stakla našlo na toj lokaciji“, piše u saopštenju. U saopštenju se dodaje da je u vezi ovog slačaja saslušana žrtva M. L i svedok D. S. „Prilikom njihovog boravka van vozila, iza njihovog vozila se zaustavilo jedno drugo vozilo bele boje iz kojeg su izašla dva lica. Jedno se uvredljivim rečima obratilo žrtvi, dok je drugo lice nogom udarilo u zadnji levi žmigavac oštetivši ga tom prilikom. Nakon reakcije žrtve na takvo ponašanje, druga osoba koja je govorila albanski je pokušala da ga udari“, piše u saopštenju policije.    Dodaje se da su napadači nakon pojavljivanja svedoka D. S. ušli u auto i pobegli. U saopštenju se takođe navodi da ni žrtva, ni svedok nisu mogli da prepoznaju tip i marku vozila, kao ni registarske table.

Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017