Vesti

K. Mitrovica: Zapaljena trafika u vlasništvu UNMIK administracije

Trafika u vlasništvu UNMIK administracije u severnom delu Kosovske Mitrovice, zapaljena je sinoć, oko 19:20 h.

Portparol KPS policije za region severa Besim Hoti KIM radiju je kazao da je zapaljena jedna od trafika koje je lokalna UNMIK administracija postavila u Kolašinskoj ulici kako bi tu izmestila trafike iz centra grada. Prema Hotijevim rečima na trafici je pričinjena veća materijalna šteta, ali povređenih nije bilo. ’Vatrogasna ekipa je sanirala požar, još ne znamo kako je to urađeno i na koji način. Slučaj je okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti’, kazao je Hoti. Dodao je da je istraga u toku.

Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017