Vesti

Otkazan koncert Erosa Ramacotija u Prištini

Nastup Erosa Ramacotija u Prištini je otkazan, potvrdili su KIM radiju organizatori koncerta.

Kompanija Ubboss (organizator) dobila je potvrdu od pevačevog menadžmenta da zbog tehničkih i finansijskih problema nisu u mogućnosti da održe koncert 9. avgusta, kako je bilo najavljeno. Prvobitno je bilo dogovoreno da u okviru svetske turnje, Eros Ramacoti održi koncert 30. jula na gradskom stadionu u Prištini, ali je nastup odložen. Dva dana kasnije utvrđen je novi datum koncerta - 9. avgust. Kako je KIM radiju saopštila kompanija Ubboss, menadžeri pevača su pokušali da utvrde novi datum održavanja koncerta, ali nažalost nisu uspeli i koncert je otkazan.    Organizatori koncerta se izvinjavaju svim fanovima Erosa Ramacotija zbog otkazivanja njegovog nastupa i najavlju su da će svi koji su kupili ulaznice za koncert moći da ih vrate svakog radnog dana od 9 do 18 sati na prodajnim mestima.

Ostale vesti

Kosovska policija uputila FS KiM dopis kojim se zabranjuju utakmice i treninzi
Fudbalski savez KiM dobio je dopis od Kosovske policije u kome se navodi da se zabranjuje organizacija utakmica koje nisu pod patronatstvom sportskih saveza iz Prištine, potvrdio je za Radio Kosovska Mitrovica predsednik FS KiM Igor Uljarević.
  • 08.04.2023
Na putu ka pravdi ključan je glas žrtava
Specijalizovana veća Kosova (SVK) imaju mandat da vode suđenja za teška krivična dela, uključujući ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. Zakon o Specijalizovanim većima i Specijalizovanom tužilaštvu propisuje da se na suđenju čuje i glas žrtava i da one da ostvare svoja prava, piše u autorskom tekstu za RTV Kim sekretar Specijalizovanih veća Kosova dr Fidelma Donlon.
  • 28.08.2021
Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018