Vesti

Napadnut sajt Republičke radio-difuzne agencije

Sajt Republičke radio-difuzne agencije (RRA) napadnut je danas u ranim jutarnjim satima i pristup sadržajima sajta manjim delom je onemogućen.

Kako se navodi u saopštenju Republičke radio-difuzne agencije (RRA), na adresi http://www. rra. org. rs/index. php?id=9&task=kontakt je fotografija zastave Albanije uz natpise na albanskom i engleskom jeziku. Pristup glavnoj stranici i ostalim sadržajima dostupnim sa glavnog menija, osim rubrike ’kontakt“, nije poremećen. Klik na link ’kontakt’ vodi na stranu gde je ostavljen niz poruka: ’Kosovo je albansko’, ’Nezavisnost je legalna’, ’Rat neće prestati sve dok ne prihvatite da je Kosovo demokratska i suverena država [Republika Kosovo]’ i ’Živela Albanija, živelo Kosovo, živela OVK’. U saopštenju, koje prenosi Tanjug, navodi se da će sajt biti popravljen tokom dana.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017