Vesti

Eros Ramacoti u Prištini

Italijanski pevač Eros Ramacoti gostovaće 9. avgusta u Prištini. Kasno sinoć je sa menadžerom pevača potvrđen novi termin za održavanje koncerta.

Ramacoti je u Prištini trebao da održi koncert u petak 30. jula, ali je njegov nastup odložen. Kompanija UBBOSS i Agencija koja organizuje koncerte na Kosovu kasno sinoć su sa Ramacotijevim menadžerom utvrdile novi termin. Eros Ramacoti će u Prištini gostovati 9. avgusta, a početak koncerta je zakazan za 20 sati na gradskom stadionu. Kako se navodi u saopštenju UBBOSS-a dostavljenom KIM radiju, svi koji su već kupili ulaznice za 30. jul moći će da ih iskoriste, a od sutra će se u prodaji naći i karte sa novim datumom koncerta.

Ostale vesti

Na putu ka pravdi ključan je glas žrtava
Specijalizovana veća Kosova (SVK) imaju mandat da vode suđenja za teška krivična dela, uključujući ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. Zakon o Specijalizovanim većima i Specijalizovanom tužilaštvu propisuje da se na suđenju čuje i glas žrtava i da one da ostvare svoja prava, piše u autorskom tekstu za RTV Kim sekretar Specijalizovanih veća Kosova dr Fidelma Donlon.
  • 28.08.2021
Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018