Vesti

PTK promoviše prirodne resurse Kosova

Pošta Kosova (PTK) počinje sa izdavanjem nove serije poštanskih marki, “kosovskih nacionalnih parkova”.

Kroz četiri poštanske marke, sadržane u ovom programu, PTK će kroz poštanske marke promovisati četiri nacionalna parka na Kosovu: Šar planinu, Rugovsku klisuru, Slapove Miruše i Đeravicu. Kako prenosi Koha Ditore osim u ’promociji prirodnih resursa Kosova nove poštanske marke na Kosovu doprineće i zaštiti životne sredine’. Poštanske marke iz ovog programa biće dostupne u svim poštama PTK-a na Kosovu od sutra 2. avgusta, 2010. godine.

Ostale vesti

Grenel: Obe strane za jezero Tramp
Beograd i Priština saglasni su da se jezero Gazivode ubuduće zove po predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donaldu Trampu, objavio je na Tviteru njegov specijalni izaslanik za pregovore Ričard Grenel.
  • 25.09.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017