Vesti

Ubistvo u Gnjilanu

U Gnjilanu je petnaestogodišnji Albanac, nakon svađe ubio nožem svog vršnjaka.

Ubistvo se desilo u blizini gradskog pozorišta u Gnjilanu, juče oko osam sati uveče, saopšteno je iz KPS policije. Policija smatra da je do incidenta došlo nakon svađe, kada je maloletni  Albanac naneo teške telesne povrede drugom maloletniku, zabivši mu nekoliko put nož u predelu grudnog koša.  Žrtva je nakon ukazane prve pomoći prebačena u Klinički centar u  Prištini, gde je preminula od posledica zadobijenih rana. U KPS policiji kažu da je jedno lice privedeno, a istraga o ovom slučaju je u toku.

Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017