Vesti

U Gračanici povećana potražnja brojeva IPKO mreže

U Gračanici je povećana potražnja brojeva i vaučera IPKO mreže, saznaje KIM radio.

Prema rečima radnika ovlašćene IPKO distribucije potražnja brojeva 049 je od juče mnogo veća, nego prethodnih dana, a potražnja dopuna je skočila čak pet puta više u odnosu na period pre isključenja predajnika Telekoma, Telenora, VIP-a i fiksne telefonije na Kosovu i Metohiji. ’Juče smo prodali oko 30 brojeva i mnogo dopuna, danas smo trebovali još oko 100 brojeva i verovatno će se sve to vrlo brzo prodati. Ljudi dolaze raspituju se, interesovanje je veliko’, kazao je KIM radiju radnik ovlašćene IPKO distribucije u Gračanici. Broj 049  sa 2 evra kredita, u Gračanici se može kupiti za 5 evra. Pored IPKO mreže, na Kosovu i Metohiji funkcionišu još i brojevi 044 Vala mreže.

Ostale vesti

Grenel: Obe strane za jezero Tramp
Beograd i Priština saglasni su da se jezero Gazivode ubuduće zove po predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donaldu Trampu, objavio je na Tviteru njegov specijalni izaslanik za pregovore Ričard Grenel.
  • 25.09.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017