Vesti

Euleks nije umešan u akciju uklanjanja repetitora

Euleks ni na koji način nije umešan u akciju uklanjanja repetitora srpskih mobilnih operatera na Kosovu kaže portparol Euleksa Irina Gudeljević.

Portparol Euleksa Irina Gudeljević kazala je u izjavi za KIM radio da misija Evropske unije na Kosovu za sada nema nikakav stav u vezi akcije koju je jutros počelo da sprovodi Ministarstvo za saobraćaj i telekomunikacije Kosova. ’Želela bih da naglasim da Euleks ni na koji način nije umešan u akciju skidanja predajnika Telekoma, Telenora i VIP-a na Kosovu’, kazala je Gudeljević. S druge strane, portparol UNMIK-a Rasel Giki kaže da ovo pitanje nije u nadležnosti UNMIK-a. “Mi nadgledamo situaciju ali rešavanje ovog problema nije na nama’, naglasio je Giki.

Ostale vesti

Grenel: Obe strane za jezero Tramp
Beograd i Priština saglasni su da se jezero Gazivode ubuduće zove po predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donaldu Trampu, objavio je na Tviteru njegov specijalni izaslanik za pregovore Ričard Grenel.
  • 25.09.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017