Vesti

Ubistvo i samoubistvo u Gračanici

U krugu bolnice u Gračanici, policajac SP službenim pištoljem ubio svoju suprugu, a potom i sebi oduzeo život. U toku istraga kosovske policije

Pripadnik kosovske policije SP (36) iz Gračanice ubio je sinoć oko 21 sat svoju suprugu BP (29) ispred Bolnice Simonida, a potom je i sebi oduzeo život, saznaje KIM radio. Ubijena BP je u trenutku nesreće bila na radnom mestu u bolnici. Zamenik komandira KPS-a u Gračanici Rama Krujeziju kaže da je policija izvršila uviđaj ali da se još uvek ne zna motiv ovog događaja.   „Prvi zaključak sa lica mesta je da se radi o ubistvu i samoubistvu ali nakon sudske autopsije i detaljne istrage će se znati tačan motiv zbog čega je došlo do ovoga. Kada se završi detaljna istraga mi ćemo znati šta se tačno dogodilo, trenutno ne znamo motiv “. SP koji je bio pripadnik KPS nekoliko godina sinoć je svojoj ženi i sebi oduzeo živote službenim pištoljem, kaže Krujeziju, ali dodaje da policajac nije bio u uniformi.   „ On je bio u civilu ali je pištolj službeni, a njegova supruga je bila u bolničkoj uniformi. Ja ga lično poznajem i nikada nisam primetio da je bio agresivan“. Krujeziju kaže da će obdukcija supružnika biti završena do 13 sati danas, kada će se, kako tvrdi, tačno znati motiv ovog događaja. Stojan Sekulić, direktor Kliničko-bolničkog centra Priština sa sedištem u Gračanici kaže za KIM radio da se sinoć u krugu bolnice dogodilo ubistvo i samoubistvo supružnika i da je u pitanju njihov lični sukob. „To je samo sukob supružnika i ništa drugo“, kaže Sekulić koji nije želeo detaljnije da govori o ovom događaju.

Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017