Vesti

Kristofer Del u poseti Kosovskom Pomoravlju

Američki ambasador na Kosovu, Kristofer Del, razovaraće danas sa gradonačelnicima Raniluga i Novog Brda o sprovođenju procesa decentralizacije.

Ambasador Del posetiće danas najpre Ranilug gde će sa gradonačelnikom ove novoformirane opštine, Gradimirom Mikićem i opštinskim rukovodstvom razgovarati o sprovođenju procesa decentralizacije. Predviđeno je da se američki ambasador danas popodne sastane i sa gradonačelnikom Novog Brda Bajrušom Imerijem sa kojim će prisustvovati sastanku opštinske uprave u Novom Brdu.

Ostale vesti

Instalacija
U sklopu druge faze izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica Kralja Petra I i Knjaza Miloša postavljen je natpis „Volim Kosovsku Mitrovicu“, koji će krasiti sam grad i tako ispratiti aktuelni trend promocije koji je već zastupljen i u brojnim drugim gradovima centralne Srbije.
  • 03.08.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017