Vesti

Napadnuti pripadnici Euleks policije na administrativnom punktu Brnjak

Nepoznati počinioci ispalili su noćas, posle ponoći, više hitaca i bacilli eksplozivnu napravu na vozilo Euleksa na administrativnom punktu Brnjak kod Zubinog Potoka.

Nepoznati počinioci ispalili su noćas, posle ponoći, više hitaca i bacilli eksplozivnu napravu na vozilo Euleksa na administrativnom punktu Brnjak kod Zubinog Potoka. Povređenih nema, a na vozilu Euleksa je pričinjena materijalna šteta, potvrdio je za KIM radio zamenik regionalnog direktora KPS-a Ergin Medić. “Noćas u 00. 50 sati nepoznata lica ispalila su više hitaca iz automatskog oružja u pravcu punkta Brnjak, a ubrzo nakon toga bacilli su i eksplozivnu napravu. Oštećeno je jedno službeno vozilo Euleks policije i tri kontejnera koja služe za smeštaj policajaca na ovom punktu. Ljudskih žrtava, a ni povređenih u napadu, nema’, kazao je Medić. Zamenik regionalnog direktora KPS-a dodaje da je istraga o ovom slučaju u toku.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017