Vesti

Napadnut mladić u Paralovu kraj Gnjilana

Dvadesetosmogodišnji Bojan Pešić teže je povređen kad su ga dvojica nepoznatih lica danas napala u gnjilanskom selu Paralovo.

Napad se dogodio oko 11 i 40 časova, potvrdio je za KIM rado portparol KPS-a za region Gnjilana, Ismet Hašani. “Pešića su napala dvojica ljudi koji su izašli iz vozila marke golf, crne boje. Oni su ga isterali iz njegovih kola i počeli da ga tuku pesnicama i tupim predmetima po glavi i telu, usled čega je zadobio teške telesne povrede’, kazao je Hašani. On dodaje da je Pešić potom upućen u seosku ambulantu u Šilovu, a odatle je prebačen u bolnicu u Gračanici. Prema Hašanijevim rečima motivi napada na Bojana Pešića su nepoznati, a još niko nije priveden zbog napada na njega. Iz bolnice u Gračanici receno je da je Pešić zadobio teže povrede glave u današnjem napadu, pa je potrebno da ostane na lečenju.

Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017