Vesti

Otvoren ’North City Shopping Center’

Stambeno poslovni objekat ’North City Shopping Center’ otvoren je u Kosovskoj Mitrovici.

Organizacija prostora od sedam hiljada metara kvadratnih predstavlja novi iskorak u susret potrošaču koji će na jednom mestu moći da zadovolji sve potrebe od kupovine, snabdevanja, oblačenja, obrazovanja, lečenja, rekreacije, zabave i drugih usluga, javio je Kontakt plus radio. Suvlasnik tržnog centra Tihomir Marković izjavio je da je otvaranje objekta ovog tipa od velikog značaja za Kosovsku Mitrovicu obzirom na raznovrsne sadržaje na jednom mestu. ’Ovo je praktično jedan grad i sve je na jednom mestu. Ovde će biti svega, od igraonice, fitnesa preko spa centra, ugostiteljskih objekata. Mitrovica mora da krene putem poslovanja ostalih gradova u Srbiji i da se modernizuje. Dao sam primer a drugi neka krenu za mnom’, rekao je Marković. Tržni centar ima 32 lokala i svi se iznajmljuju. Do sada je izdato 18.

Ostale vesti

Na putu ka pravdi ključan je glas žrtava
Specijalizovana veća Kosova (SVK) imaju mandat da vode suđenja za teška krivična dela, uključujući ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. Zakon o Specijalizovanim većima i Specijalizovanom tužilaštvu propisuje da se na suđenju čuje i glas žrtava i da one da ostvare svoja prava, piše u autorskom tekstu za RTV Kim sekretar Specijalizovanih veća Kosova dr Fidelma Donlon.
  • 28.08.2021
Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018