Vesti
Hronika

KP: Nepoznata lica napala radnicu u apoteci u Severnoj Mitrovici

Dva nepoznata lica sinoć su napala radnicu u apoteci „Moć prirode“ u Severnoj Mitrovici i tom prilikom naneli joj opekotine na licu.
KP: Nepoznata lica napala radnicu u apoteci u Severnoj Mitrovici
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

U apoteci "Moć prirode“, koja se nalazi u ulici Kralja Petra I na šetalištu, sinoć oko 19.50 časova, dve nepoznate osobe napale su radnicu ove ustanove G.J. i tom prilikom joj nanele opekotine na licu, potvrdio je Kontakt Plus radiju regionalni portparol poručnik Branislav Radović.

"U apoteci "Moć prirode“, ušla su dva N.N. lica sa kapuljačama na glavi i od radnice zatražili lek Fervex. Kada im je radnica donela lek, isti nisu hteli da prihvate, već je jedan od njih sprejom, preko šaltera, isprskao radnicu u predelu glave, da bi se nakon toga trkom udaljili iz apoteke“, kazao je Radović.

Radnica je medicinski zbrinuta u mitrovačkoj bolnici, gde su joj konstatovane povrede na licu u vidu opekotina, nakon čega je puštena na kućno lečenje, dodao je Radović.

O svemu je obaveštena dežurna tužiteljka, koja je otvorila slučaj i naložila da se isti okarakteriše kao napad.

Istraga se nastavlja.Ostale vesti

Pronađene tri eksplozivne naprave na severu Kosova
Tri sumnjive eksplozivne naprave pronađene su u opštinama na severu Kosova, koje je uklonio Specijalni tim za uništavanje eksplozivnih naprava (EOD).
  • 04.04.2020
Lepina: Pokušaj krađe ili noćna šetnja po dvorištima meštana?
Više meštana Lepine, u opštini Gračanica, tvrdi da su četiri lica noćas pokušala da opljačkaju nekoliko domaćinstava u tom selu. Kažu da su nadzorne kamere zabeležile pokušaj krađe i da je on dat policiji na uvid. Međutim, komandir Policijske stanice u Gračanici je za RTV Kim izjavio da „nije bilo krađe, a ni pokušaja, već da su samo viđena četiri lica“.
  • 03.04.2020
KM: Priveden muškarac zbog napada na novinara
Srbin M.Dž. (1988) iz Kosovske Mitrovice priveden je zbog napada na novinara Blic Media iz Prištine 23.marta, koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, potvrdio je za Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.
  • 03.04.2020
Podneta krivična prijava protiv Tačija
Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova Kosova Đeljalj Svećlja podneo je Osnovnom tužilaštvu u Prištini krivičnu prijavu protiv predsednika Kosova Hašima Tačija zbog njegove izjave date 23. marta ove godine u kojoj poziva na nepoštovanje odluka Vlade o zaštitnim merama protiv virusa Kovid-19.
  • 30.03.2020
KP: Hapšenje i zaplena narkotika
Kosovska policija saopštila je danas da su u Prištini uhapšena dva lica osumnjičena za umešanost u izvršenje krivičnih dela "neovlašćena kupovina, držanje, prodaja ili distribucija opojnih droga, supstanci, psihotropnih ili analognih i neovlašćeno posedovanje oružja i municije".
  • 30.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca van životne opasnosti
Povređeni policajac Zoran Jović iz sela Vrbovac u opštini Klokot, nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Prištini i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopštila je Kosovska policija.
  • 29.03.2020