Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

Delegacija Srpske liste koju čine predsednik Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić doputovala je u Berlin gde će danas i sutra imati niz sastanaka u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Кancelariji kancelarke Angele Merkel, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Podeli ovaj članak sa:
  • Goran Rakić (Foto Kim)

U saopštenju se dodaje da će se delagacija sastati sa više poslanika u Bundestagu, zatim u Кancelariji kancelarke Angele Merkel sa njenim savetnikom gospodinom Lutenbergom, dok će se u Ministarstvu spoljnih poslova sastati sa specijalnom izaslanico i šeficom Кancelarije za jugoistočnu Evropu i njenim saradnicima.

Teme sastanaka sa zvaničnicima Nemačke biće trenutne političke okolnosti i situacija nakon izbora, kao i položaj srpskog naroda na Кosovu, ističe se u saopštenju.

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić će se drugog dana posete Berlinu, u četvrtak 14. novembra, sastati sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine predsednika Amerike Donalda Trampa, ambasadorom SAD-a u Berlinu gospodinom Ričardom Grenelom.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane