Saslušan svedok u istrazi koja se vodi protiv Nenada Arsića

Specijalna tužititeljka, Drita Hajdari, danas je u Prištini saslušala Jakupa Šalju, svedoka u istrazi koja se vodi protiv Nenada Arsića iz Čaglavice, osumnjičenog da je izvršio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", saopštio je njegov branilac, advokat Dejan A. Vasić.

Podeli ovaj članak sa:
  • Advokat Dejan A. Vasić (Foto privatna arhiva)

Arsiću se na teret stavlja da je tokom rata mučio i opljačkao dvojicu članova porodice Šalja iz Prištine. Uhapšen je prošle nedelje na prelazu Merdare i trenutno se nalazi pod merom jednomesečnog sudskog pritvora u zatvoru visoke bezbednosti u Podujevu.

“Zadovoljan sam efikasnošću koju je iskazala specijalna tužiteljka i očekujem da će tokom novembra biti saslušani svi svedoci, kao i moj branjenik. Siguran sam da će se nakon ovih radnji potvrditi stav odbrane da nema dobro osnovane sumnje za vođenje daljeg postupka”, kaže advokat Dejan A. Vasić.

Inače, Nenad Arsić je živeo u Čaglavici do 2014. godine i posle toga je redovno dolazio u svoju porodičnu kuću. Na dan kada je uhapšen, krenuo je da izvadi lična dokumenta. Porodica napominje da se porodično imanje Arsića, graniči sa porodičnim imanjem braće Šalja.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane