Monodrama "Mandarina sve pogadža" sutra u Akvarijusu

Monodrama "Mandarina sve pogadža", u kojoj je glavna protagonistkinja beogradska glumica Marija Masal, biće održana sutra, od 20:30h u PKC "Akvarijus" u Kosovskoj Mitrovici.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marija Masal u monodrami ''Mandarina sve pogadža'' (Foto NPP)

Komedija koju je po tekstu Zorana Mijaljevića režirao Jovan Ljubenović, priča je o ženi koja je prinuđena da se sama snalazi u životu. Nakon razvoda, nailazi na mnoge probleme koje pokušava da reši na sebi svojstven način - odlučuje se da proriče sudbinu.

U početku njena karijera je usponu, ali kako vreme odmiče i kada u njen život uđu ljudi koje je najmanje očekivala, ni magična kugla ne može da joj pomogne... U pitanju je komična priča o društvu u kome živimo i različitim ljudskim naravima.

Cena ulaznice iznosi 180 dinara. Važe sezonske karte.

Monodrama "Mandarina sve pogadža" nalazi se na repertoaru Kulturnog centra Čukarica u Beogradu.

Ostale vesti

 • Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige „Tomislav Sekulić – Čovek u svom vremenu“, koju su pripremili Đorđe Jevtić i Momčilo Trajković biće održana večeras od 19 časova u Domu kulture "Gračanica".

 • Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Mečevima između Aleksandre Grozdanović iz Leskovca i Davida Pavlovića iz Kraljeva, te Anđele Radenković Popović iz Grabovca i Milice Grbović iz Niša počinje četvrta po redu sezona Likovnih okršaja u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici.

 • TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje edukativne posete za učenike svih osnovnih škola na teritoriji opštine. Posete će biti održane od 14. do 16. oktobra, pri čemu će svakog dana dve osnovne škole imati priliku da obiđu manastir i arheološki park.

 • „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  Predstava “Uspavana lepotica” nakon Donje Gušterice prikazana je danas i u Goraždevcu. Glumci Narodnog pozoriišta Priština, uspeli su da nasmeju i pošalju poučnu poruku deci iz Goraždevca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane