Vesti
Kultura

Monodrama "Mandarina sve pogadža" sutra u Akvarijusu

Monodrama "Mandarina sve pogadža", u kojoj je glavna protagonistkinja beogradska glumica Marija Masal, biće održana sutra, od 20:30h u PKC "Akvarijus" u Kosovskoj Mitrovici.
Monodrama
Marija Masal u monodrami ''Mandarina sve pogadža'' (Foto NPP)

Komedija koju je po tekstu Zorana Mijaljevića režirao Jovan Ljubenović, priča je o ženi koja je prinuđena da se sama snalazi u životu. Nakon razvoda, nailazi na mnoge probleme koje pokušava da reši na sebi svojstven način - odlučuje se da proriče sudbinu.

U početku njena karijera je usponu, ali kako vreme odmiče i kada u njen život uđu ljudi koje je najmanje očekivala, ni magična kugla ne može da joj pomogne... U pitanju je komična priča o društvu u kome živimo i različitim ljudskim naravima.

Cena ulaznice iznosi 180 dinara. Važe sezonske karte.

Monodrama "Mandarina sve pogadža" nalazi se na repertoaru Kulturnog centra Čukarica u Beogradu.Ostale vesti

U PKC „Akvarijus“ večeras izložba Mimoze Studenice
U virtuelnoj galeriji Privatnog kulturnog centra “Akvarijus” večeras u 19:00 časova biće predstavljena izložba kolaža pod nazivom “Žena”,  likovne umetnice iz Prištine Mimoze Studenice.
  • 22.05.2020
Novi program Doma kulture
Dom kulture Gračanica je i za narednu nedelju pripremio bogat online kulturni program. Posetioci njihove stranice moći će da pogledaju koncerte, učestvuju na likovnoj koloniji, prate časove balete ali i druge sadržaje.
  • 17.05.2020
U toku je deveta nedelja koliko traje izolacija i ograničeno kretanje usled pojave epidemije koronavirusa. Dom kulture "Gračanica" je i za ovu nedelju pripremio kulturni program koji emituje preko društvenih mreža.
  • 10.05.2020
Dom kulture „Gračanica“ nastavlja sa programima tokom epidemije
Dom kulture „Gračanica“ je za osmu nedelju ograničenog kretanja i vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa korona pripremio programe kulturnog sadržaja.
  • 03.05.2020
Dom kulture
Dom kulture „Gračanica“ je i za sedmu nedelju, koliko traje izolacija i ograničeno kretanje izazvano epidemijom koronvirusa, pripremio kulturni program za posetioce njihove Fejsbuk stranice.
  • 26.04.2020
Časovi baleta od sutra na RTV Kim
Škola baleta u Gračanici organizovala je časove za svoje polaznice i tokom pandemije izazvane koronavirusom. Od ove subote časovi će se emitovati na našoj televiziji.
  • 24.04.2020